top of page

WIE BEN IK?

Sasja de Vos, professional organizer/opruimcoach Amsterdam

Ik ben Sasja de Vos, 47 jaar en houd ontzettend van opruimen of beter gezegd: orde brengen in chaos. Omdat ik zelf in een piepklein huisje in de Amsterdamse Jordaan woon (en dus zo goed als geen bergruimte heb) is opruimen in de loop der jaren zo'n beetje mijn tweede natuur geworden. Gezien ik ook graag mensen help (ik werkte 13 jaar in de thuiszorg en was o.a. therapeut) dacht ik: laat ik die twee dingen samenvoegen. Mensen helpen met opruimen oftewel starten als opruimcoach/professional organizer!  

 

 

Naast mijn werk als opruimcoach, heb ik een blog over duurzaam en sociaal betrokken leven genaamd doe ik vrijwilligerswerk in een kringloopwinkel en af en toe spring ik bij op De Poezenboot. Duurzaam leven is een grote waarde in mijn bestaan en dus ook in mijn manier van werken. Zaken die van jou de deur uit mogen, krijgen -indien nog in goede staat- een tweede leven via de kringloopwinkel of worden gerecyclet.

 

 

 Verder heb ik een lat-relatie met een leuke Vlaming waardoor ik ook vaak in België ben. (Ook hier ben ik beschikbaar voor klussen!)

 

Als persoon ben ik rustig, maar houd ik ook absoluut van een goed gesprek. Doorwerken en gezellig babbelen, gaan voor mij dan ook prima samen. Door mijn vele jaren bij de thuiszorg ben ik een kei geworden in time management, dus bang zijn dat de klus niet op tijd afkomt is niet nodig. Verder heb ik volledig respect voor hoe jij je leven en huis inricht. Ik ben niet oordelend van aard. Als jij je kledingkast opgeruimd wil hebben, maar de rest van je huis graag gezellig rommelig houdt: prima! Het is jouw huis en jouw leven.

 

 

bottom of page