top of page

WIE BEN IK?

Sasja de Vos, professional organizer/opruimcoach Amsterdam

Ik ben Sasja de Vos, 46 jaar en houd ontzettend van opruimen of beter gezegd: orde brengen in chaos. Omdat ik zelf in een piepklein huisje in de Amsterdamse Jordaan woon (en dus zo goed als geen bergruimte heb) is opruimen in de loop der jaren zo'n beetje mijn tweede natuur geworden. Gezien ik ook graag mensen help (ik werkte 13 jaar in de thuiszorg en was o.a. therapeut) dacht ik: laat ik die twee dingen samenvoegen. Mensen helpen met opruimen oftewel starten als opruimcoach/professional organizer!  

 

 

Naast mijn werk als opruimcoach, heb ik een blog over duurzaam en sociaal betrokken leven genaamd De Verantwoorde Praktijken van Sasja de Vos en doe ik vrijwilligerswerk in een kringloopwinkel. Verder heb ik een lat-relatie met een leuke Vlaming waardoor ik ook vaak in België ben.

 

Als persoon ben ik rustig, maar houd ik ook absoluut van een goed gesprek. Doorwerken en een gezellig babbeltje slaan, gaan voor mij dan ook prima samen. Door mijn vele jaren bij de thuiszorg ben ik een kei geworden in time management, dus bang zijn dat de klus niet op tijd afkomt is niet nodig. Verder heb ik volledig respect voor hoe een ander zijn leven en huis inricht, dus ook al liggen de kranten tot aan het plafond: geneer je vooral niet. Ik kom puur voor de klus die jij gedaan wilt en bemoei me niet ongevraagd met de rest van je huis.

 

 

Voor de rest ben ik geen pietlut, maar ik houd niet van half werk. Als ik iets doe, dan doe ik het goed. Als ik bij jou werk, dan doe ik dat zoals ik het bij mij thuis zou doen. Jij blij, ik blij!

bottom of page