WAT KOST HET?

Mijn tarief is 45,- euro per uur. Omdat ik graag met jou de tijd wil nemen om de klus zorgvuldig en in jouw tempo te klaren (steeds beslissen over wat wel of niet weg mag, kost vaak meer tijd dan je denkt), ben ik te boeken vanaf een dagdeel. Een dagdeel bedraagt 3 aaneengesloten uren (bijvoorbeeld van 09:00-12:00 uur of van 13:00-16:00). Het klinkt misschien als lang, maar geloof me: als je bezig bent met opruimen, dan vliegt de tijd en een uurtje is dan echt niks. Vandaar dus een blok van 3 uur achterelkaar. 

Boek je mij voor minimaal drie sessies achterelkaar, dan krijg je per sessie maar liefst 20,- korting!

 

Behalve op werkdagen, ben ik ook werkzaam op zaterdag en zondag

 

De prijs is inclusief:

 

-Tips and tricks

 

- Wegbrengen van spullen naar kringloop (dingen die ik kan vervoeren per fiets, dus geen meubels of andere grote objecten. Indien je wel grote spullen hebt die weg moeten, kan ik je uiteraard wel helpen met het vinden van de juiste bestemming)

 

- Wegbrengen van van oud papier/glas/restafval afkomstig van de klus

Afzeggen kan kosteloos 48 uur van tevoren. Zeg je daarna af dan ben ik genoodzaakt 50% van het totaalbedrag in rekening te brengen. 

Mijn werkgebied omvat momenteel Amsterdam West (Oud-West, Westerpark), Amsterdam Centrum (Centrum-West, Binnenstad), Aardenburg (Zeeland).