top of page
REVIEWS

Jasmina:

'Ik ben je heel dankbaar. Ik heb het overzicht weer terug en het is nu makkelijk en leuk om de dingen weer aan te pakken.'

Liz:

 

'Bedankt voor je hulp en adviezen. Het was allemaal zeer inspirerend en heel gezellig. Was heel erg blij toen ik vanmorgen in een georganiseerde omgeving kon gaan werken. Ik ga mijn best doen om alles op orde te houden.'

Mirjam:

'Ik ben blij dat we de sessies goed hebben afgerond. Met jouw steun ben ik er doorheen gekomen.'

 

 

Liesbeth:

 

'Vorig jaar heb ik een raam in mijn zolder laten zetten, met het idee er een of andere kamer van te maken. De lichtinval gaf de ruimte een veel groter gevoel. Maar het stond er vol met spullen en moest opgeruimd worden. Een klus waar ik al een jaar tegenaan zat te hikken, om diverse redenen. Bij de laatste poging zag ik dat het alleen maar van kwaad tot erger werd. Ik ben geen horder en heb weinig moeite dingen weg te doen of te geven, maar het lukte me gewoon niet om gestructureerd te werk te gaan. Naasten boden hulp aan, maar ik realiseerde me dat ik iemand ‘van buiten’ nodig had. Iemand die niks te maken en geen weet had van mijn verleden dan wel huidige situatie. Je komt bij het opruimen vaak dingen tegen die allerlei herinneringen naar boven brengen. En die deelde ik af en toe met Sasja, maar omdat ze me niet kent kon het niet uitmonden in een gezamenlijke trip down memory lane, met alle emoties van dien. Het inhuren van een professional organizer was een spontane, maar zeer goede ingeving. We hebben in 2 sessies de hele boel aan kant gekregen. Ik kon uitzoeken, beslissingen nemen, aan haar geven met ‘dit kan weg’, ‘dit blijft’ (gelukkig had ik nauwelijks twijfels over wat wel en niet). Het fijne is ook dat ze nooit zegt ‘zou je dat nou wel doen?’ En kan zien en beslissen wat naar de kringloop kan, wat verkocht zou kunnen worden en wat bij de vuilnisbak gezet kan worden. Sasja is een heel fijn, opgeruimd mensch op wie je kan bouwen.'

Natascha:

 

'Ik kijk ernaar uit dat Sasja komt en ik kijk ernaar uit dat Sasja gaat"!! 😉

 

Want dan weet ik dat er weer wat is gebeurt, een hoek, kast of deel in huis opgeruimd, uitgezocht, heringericht, netjes, overzichtelijk en spullen weg. Naar 1 van de verschillende goede doelen, een 2de leven krijgt of heel soms toch in de prullenbak belandt. Het geeft elke keer weer een voldaan gevoel, ruimte in huis en daardoor ruimte in mijn hoofd.

 

Persoonlijk vind ik het heel fijn met Sasja, ik wordt rustig en we werken toch hard. Ze heeft respect voor mij en mijn situatie waar ik in zit. Ze heeft geduld maar is wel daadkrachtig. Soms kletsen we over van alles of ik zet een muziekje op maar we kunnen ook in stilte aan de slag. Ze geeft je de vrijheid in elke keuze maar helpt en stuurt mij daar ook mee. Hier en daar geeft ze een tip en als je wilt een opdrachtje voor de volgende keer. Ik ben er nog niet dus ik ben blij dat ze kan blijven komen helpen totdat ze weer gaat😉. 

 

Dank je wel Sasja🙏🏽'

Monique:

'Na zeven jaar geleden verhuisd te zijn naar onze huidige woning, vond ik het nu echt wel eens tijd worden om de grote bruine kast uit te ruimen. Daarin had ik nog spullen en dozen staan die ik nooit meer had bekeken sinds de verhuizing. Het stond al jaren op mijn ‘to do – list’, maar was ook weer gauw vergeten zodra ik de kastdeur dichtdeed. In hoeverre het nog sluimerend in mijn aandacht aanwezig was, merkte ik toen de kast was opgeruimd en opnieuw ingedeeld. Sasja hielp zeer goed met ‘orde in de chaos’ scheppen, want ik had het zelf al vaak geprobeerd, maar ik verloor mezelf keer op keer in de details van alle dingen die ik tegenkwam en ik kreeg het niet voor elkaar om de klus te klaren. Met kunde en handigheid wist ze mij erdoorheen te loodsen. 

 

Nu is het een kast die ik met plezier open, geordend met allemaal fijne spullen en alles wat ik niet meer nodig heb ging naar de kringloop, of in de prullenbak. 

Sasja gaf ook nog goede tips hoe ik andere ‘rommeltjes-verzamelplekken’ in mijn huis kan aanpakken zonder het overzicht te verliezen en het dan maar weer op te geven.

Het was een superfijne opruimactie met Sasja als geweldige opruimcoach met kunde en veel geduld!'

20200819_141542.jpg
20200819_170005.jpg

Paul

 

'Na het overlijden van mijn moeder moest ik haar huis leegmaken. Door de jaren heen had ze, samen met mijn vader, zó veel verzameld; Ik wist er me echt geen raad mee. Vooral ook omdat ik niet zomaar alles op het milieupark wou weggooien!
Dankzij Sasja haar kennis over herbruikbaarheid en haar talent in het organiseren en ordenen van dingen, had ik in no time een overzichtelijk aantal dozen klaarstaan die naar vrienden, kennissen, goede doelen, kringloopwinkels,... konden worden gebracht. En ja, er waren ook dingen bij die echt moesten worden weggegooid, maar tenminste wel overwogen. En het allerbelangrijkste, het huis was helemaal opgeruimd! Sasja's hulp kwam als geroepen!'

bottom of page